Så arbetar Svenska Fastighetsboxar

Vårt koncept bygger på att du som kund tryggt kan luta dig mot vår långvariga erfarenhet av fastighetsboxar. Hos oss får du råd och hjälp med att uppfylla alla olika regelverk och bestämmelser. Vår verksamhet är långsiktig och utgår från att produkterna skall vara robusta och kunna användas i många år utan stor miljöpåverkan.

I äldre fastigheter är det ofta ont om plats i trapphusen. Det har vi som Nordens ledande leverantör självklart tagit hänsyn till i vårt modellprogram. Hos oss kan du hitta fastighetsboxar som är designade för att passa i alla typer av trapphus.

Alla våra boxar är dessutom säkerhetsklassade och skyddsklassade som standard, vilket är unikt och skapar trygghet för framtiden.

Vi erbjuder en helhetslösning med stor vikt vid varje enskild kunds specifika behov.

Nya regler vid utdelning av post i Sverige

Post & Telestyrelsen har beslutat att alla flerfamiljsfastigheter skall vara försedda med fastighetsboxar.

Med anledning av ovanstående beslut har Nordens största leverantör av fastighetsboxar samt Sveriges mest erfarna installatörer av fastighetsboxar nu inlett ett tätare samarbete och kan därigenom via Svenska Fastighetsboxar AB erbjuda både produkt och installation som en helhetslösning. Vi sköter allt från första måttagning i trapphusen tills att enheterna är installerade och besiktade av Posten till fast pris utan mellanhänder.

©Svenska Fastighetsboxar AB • Ringögatan 6 A • 417 07 GÖTEBORG • Tel 020-81 00 40
Email: info@sefb.se